Младият талант Галина Костова търси дарители, за да продължи творческите си изяви
Младият талант Галина Костова търси дарители, за да продължи творческите си изяви / DarikNews.bg, архив

Талантливата и даровита писателка, художничка и фотограф и носителка на 123 престижни награди и отличия от Международни и Национални конкурси, се нуждае от помощта на всеки, който желае да я подкрепи финансово като се включи и помогне с колкото може в дарителската кампания. Тя се обръща към всички обществени организации и институции, лидери в бизнеса, собственици на финансови дружества, институции в банковата сфера, холдингови дружества, и други представители на бизнеса с молба да се включат в каузата за набирането на средства по дарителската кампания. Надява се най-много да откликнат представителите на бизнеса, обществените организации и институции в Града на липите, още повече, че необходимите средства трябва да бъдат събрани до 5 октомври 2015г. - празника на родния град на писателката.

Галина се развива и непрекъснато се доказва в различните сфери на област Изкуства, но за да успява да доказва себе си пълноценно и конкурентно и в много нови предстоящи Международни и Национални конкурси, наред с утвърдени вече като имена художници и фотографи в България и в света, тя се нуждае от нови качествени инструменти за своите изяви. Светът на дигиталната живопис и фотография се развива с изключително бързи темпове и изискванията за участие в конкурси нарастват непрекъснато.

Да умееш да дариш от труда си в полза на другите е нещо много ценно! Понякога това се възпитава с години, но за Галина да помогнеш на другите и да дариш е нещо толкова съкровено и естествено, че тя го прави от 17-годишна възраст - създаде цялостното изграждане - програмиране и дизайн на Уеб сайта на своето училище СОУ „Иван Вазов", град Стара Загора, който тя дари безвъзмездно, тя подари свой портрет-графика на Васил Левски на кмета на Община Стара Загора г-н Живко Тодоров, и е дарявала екземпляри от своите книги на Регионална библиотека „Захарий Княжески" - Стара Загора, библиотеката на СОУ „Иван Вазов" - Стара Загора, Държавната библиотека за чуждестранна литература „М.И. Рудомино" - Москва. Нейни Коледни приказки бяха изпратени през декември 2012 като Коледно пожелание от Областния управител на Габрово до висши държавни служители посланици и представители на бизнеса. Освен това Галина нарисува няколко Коледни картички с лично послание, които бяха изпратени до домовете за стари хора в Сливен и Нова Загора също през 2012г.

Но сега тя има нужда от дарение, за да закупи качествени инструменти за работа и да продължи своите изяви.
В откритата дарителска сметка трябва да се съберат минимум 24 000 лева, за да може да й помогнем тя отново да доказва своя огромен талант и потенциал в Областта на Компютърната графика, Фотографията и Литературата. Тези средства трябва да бъдат събрани до 05.10.2015г.
Младата художничка се обръща към Вас с тази молба, защото поради нейните туморно заболяване на хипофизата и бронхиална астма, семейството й няма финансова възможност да осигури тези средства.

Можете да помогнете на Галина Костова с дарение по тази сметка:
Сметка за постъпване на дарения:
Титуляр на сметка: Галина Костова
Банка: УниКредит Булбанк
IBAN: BG07 UNCR 7000 1522 3524 76
BIC: UNCRBGSF