Иванов: Очаква ни критичен доклад от ЕК
Иванов: Очаква ни критичен доклад от ЕК / netinfo
Следващият вот на недоверие към Правителството на тройната коалиция ще бъде за цялостната политика, довела до провал членството ни в Европейския съюз. “Този вот ще даде възможност на НДСВ да определи дали застава зад този провал, защото ако е така, тя няма да може да влезе в следващия парламент”. Това каза в Стара Загора депутатът от ДСБ Иван Иванов след решението на партията да започнат разговори с останалите опозиционни сили в Парламента за внасяне на седмия вот на недоверие.

Иван Иванов допълни, че до дни ни очаква поредния силно критичен доклад на Европейската комисия за неизпълнени ангажименти в частта "Правосъдие и вътрешен ред".

В Стара Загора депутатът от Демократи за силна България коментира и изказването на премиера Сергей Станишев за изграждането на втори подход от Автомагистрала Тракия. Според него аргументите на министър-председателя да няма такъв подход от Клояновец са абсолютно несъстоятелни.

“Не е вярно, че разстоянието между двата подхода ще е много малко”, коментира Иван Иванов. Той допълни, че ще настоява за среща с директора на Национална агенция пътна инфраструктура, за да изложи своите аргументи защо втория подход от Автомагистралата към Стара Загора трябва да е от Калояновец.