Взривена кола в Стара Загора
Взривена кола в Стара Загора / Dariknews.bg
Взривът, възникнал в гаражна клетка с паркиран вътре автомобил, е следствие на възпламеняване на газ, съобщи директорът на ОДМВР-Стара Загора Стоян Стоянов. От 3 до 12 години затвор грози евентуалния извършител, заяви окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.
 

взрив кола
Dariknews.bg

 

Взривена кола в Стара Загора
Dariknews.bg

 
Автомобилът е собственост на съпруга на помощник съдебен изпълнител Теодора Колаксъзова. Колата е била семейна, но се е ползвала предимно от жената. Тя работи в офиса на частния съдебен изпълнител Кръстьо Ангелов. Основните версии, по които работи полицията, са свързани с работата на Колаксъзова.
 
 

взрив
Dariknews.bg

Взривена кола в Стара Загора
Dariknews.bg


Силният взрив стресна старозагорци, живеещи под Аязмото в Стара Загора, малко след 2.00 часа през нощта и се е усетил в радиус от поне половин километър от мястото. От ударната вълна са нанесени материални щети на леки автомобили, съседни магазини за хранителни стоки и жилищни сгради.
 

взрив
Dariknews.bg


Първоначално живущите в района си помислили, че е гръмнала газова бутилка или бойлер, или е избухнала бомба. По чудо ранени няма.
 
 

взрив
Dariknews.bg


Теодора Калаксъзова не е подала оплакване в полицията, а след разпити е установено, че към момента тя е спокойна и не се чувства застрашена.