/ Dariknews.bg
Автомобилът е на служителка, която работи в офиса на частния съдебен изпълнител Кръстьо Ангелов
Взрив стресна старозагорци, които живеят на ул. „Иван Асен II” до блок 185. Кооперацията, пред която е избухнал взрива, е 4-етажна. 

взрив
Dariknews.bg


По първоначална информация взривът е избухнал в гаражна клетка, в която била паркирана кола. Автомобилът е семеен. Собственост е на служителка, която работи в офиса на частния съдебен изпълнител Кръстьо Ангелов. Живущи в квартала предполагат, че взривът е бил за отмъщение. 

взрив
Dariknews.bg


Хора от квартала разказват, че се събудили от силен шум, което предизвикало паника и страх. Първоначално част от тях си помислили, че е гръмнал бойлер или газова бутилка, а други, че е избухнала бомба. Взривът се чул в радиус поне на половин километър от мястото.

взрив
Dariknews.bg


Според някои от жителите на квартала, взривената кола е собственост на частен съдебен изпълнител и предполагат, че взривът бил за отмъщение.

взрив
Dariknews.bg


Сигналът е подаден около 2:15 часа тази нощ. От ударната вълна са нанесени материални щети на леки автомобили, както и на съседен магазин. Всички прозорци в междуетажното пространство на близък 13-етажен блок са избити до 7-ия етаж.

взрив
Dariknews.bg


Няма пострадали хора.

взрив
Dariknews.bg


На мястото все още се извършва оглед от униформените. Тепърва ще се изясняват причините за взрива.