/ iStock
На 17 април (неделя) играят ЦСКА и "Левски" на националния стадион
Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасността на движението в София във връзка с предстоящата футболна среща на 17 април (неделя), от 17.00 часа, на Националния стадион ”Васил Левски” между ЦСКА и „Левски“, съобщиха от МВР.

От СДВР предупреждават, че в следобедните часове е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част.

Полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града. На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на стадиона ще се извършва щателна проверка на всички посетители на футболния мач.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи (огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри).

Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет. 
БТА