Временно ще прекъсне водоснабдяването в кв. „Сеславци“ и част от жк. „Надежда 3“, съобщиха от „Софийска вода”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Люляк“ в кв. „Сеславци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Сеславци“; Затворническо общежитие „Кремиковци“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

ЧЕЗ: Мрежата не може да понесе товара от евентуално спиране на „Топлофикация София“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред кметството на кв. „Сеславци“ и ЗО „Кремиковци“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение пред бл. 312 в жк. „Надежда 3“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Царевец“, ул. „Христо Силянов“, ул. „Хан Кубрат“, ул. „Кумановски бой“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Войтех“ на кръстовището с ул. „Леви Искър“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.