/ iStock/Getty Images
На 12 ноември 2019 г. (вторник), във връзка с ремонт на водопроводно съоръжение в кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Кремиковци“, кв. „Сеславци“, с. Желява, с. Яна.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред затвор „Кремиковци“.

Студената вода - лек срещу грип и настинка

На 12 ноември 2019 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. 16 -та с. Долни Богров, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на село Долни Богров.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.1-ва №35.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Кои са най-вредните храни и напитки за здравето ни?

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 12 ноември 2019 г. (вторник), във връзка с ремонт на уличен водопровод на бул. „Цариградско шосе“ вилна зона „Врана-Лозен-Триъгълника“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Стар лозенски път“, бул. „Цариградско шосе“ от  № 164  до № 268 и  бул. „Цариградско шосе“ от № 361  до  № 433 и „Институт по генетика  на растенията“ на ул. „Околовръстен път“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стара планина“ ъгъла с ул. „Пирин“.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!