Денят на община Тунджа
Денят на община Тунджа / Дарик Сливен
13 точки включва дневния ред на Общински съвет Тунджа. Заседанието е днес от 10 часа. Сред предложенията са приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за определяне и администриране на местните такси и цени на услуги на територията на община „Тунджа”, одобряване на бюджетна прогноза на община „Тунджа” за периода 2018-2020 г.

Общинските съветници ще  разгледат  допълнение на Годишната програма за управление и разпореждане с имотите общинска собственост за 2017 г., продажба на общински недвижими имоти, предоставяне под аренда на земеделска земя от общинския поземлен фонд.

Останалите точки, включени в заседанието предложение за изменение на Решение на ОбС „Тунджа”, за определяне размера и местоположението на мери, пасища и ливади, собственост на Община „Тунджа” за общо и индивидуално ползване в населените места, промяна в педагогическия и непедагогическия персонал в рамките на утвърдената обща щатна численост за детските градини на територията на община „Тунджа” за учебната 2016-2017 година, одобряване на задание и разрешаване изработването на проект за Подробен устройствен план – План за регулация и застрояване.