директор Озеленяване
директор Озеленяване / Община Сливен
 „През първия работен ден на общинското предприятие по озеленяване ще предприемем обезопасяване на булевард „Стефан Стамболов“ от високата растителност заради липсата на видимост в името на безопасността на хората. След това ще продължим поетапно по останалите основни булеварди“.  Това заяви на пресконференция Веселина Казакова, предложена за временно изпълняващ длъжността управител на предприятието.

Тя допълни, че среща голяма подкрепа от общинското ръководство и ще се опита да отстрани бързо вече възникнали проблеми и да стартира второ косене на тревните площи. 
„Там, където има детски площадки, спортни съоръжения имаме предварителните разговори да започнем. Възнамеряваме да осигурим безопасността на децата, на хората, в населените места, в кварталите на града.  Ще се опитам да събера всичките възможни хора, които имаме на територията на общината,  в това число от програми за временна заетост и др. Абсолютно всички хора, които могат да бъдат полезни в озеленяването, считам, че трябва да ги използваме, за да можем много бързо да решим проблемите. С поливането ще имаме известни затруднения. Градът  е в тежко състояние, но смятам, че можем да овладеем ситуацията“, каза Веселина Казакова. 

Тя апелира към гражданите да не замърсяват и да пазят това, което се прави.
 
90 процента от хората, които са заети в озеленяването на града, са подали заявления за работа в новото общинско предприятие. Голяма част от тях са кадри на бившите „Комунални услуги“, които познават града и механизмите на работа.