Продължават откритите приемни на общинските съветници от ПП ГЕРБ - Сливен
Продължават откритите приемни на общинските съветници от ПП ГЕРБ - Сливен / ПП ГЕРБ - Сливен

Продължават откритите приемни на общинските съветници от ПП ГЕРБ - Сливен в селата и кварталите на града. Местните парламентаристи се срещнаха с жителите на селата Гергевец, Калояново, Малко Чочовени, Злати войвода, Блатец и Бяла.

На срещите присъстваха общинските съветници Галя Вучкова, Тодор Начев, Димитър Батаков, Керанка Стамова, Живко Минчев, Милена Чолакова, Димитър Павлов и заместник - кметовете Стефан Кондузов, Стоян Марков, Румен Иванов и Пепа Чиликова. Едни от основните проблеми на жителите са свързани с инфраструктурата и отводняване на селата.

По време на срещите стана ясно, че автобуса преминаващ покрай село Малко Чочовени вече ще влиза в селото, каквато е била молбата на живеещите там. Жителите искат и да бъде почистен гробищния парк. В Гергевец е решен проблема с част от отводняването на селото, след като канала е изчистен. След срещата в село Калояново стана ясно, че отпадъците ще бъдат събирани по-често, каквото е било едно от исканията на жителите.

Ще бъдат взети мерки за разрешаване най- неотложните проблеми по селата и кварталите на Сливен. Продължават откритите приемни на общинските съветници от ГЕРБ - Сливен в селата и жилищните квартали.

Ето и графикът до края на седмицата:

26.04.2016 година - квартал Дебелата кория, приема Георги Стоянов, 18.00 часа
27.04.2016 година - село Камен, приема Георги Стоянов, 20.00 часа
30.04.2016 година - село Градско, приема Димитър Батаков, 18.00 часа
30.04.2016 година - село Новачево, приема Димитър Батаков, 20.00 часа