Петър Начев открои важни приоритети на НДСВ през изминалата година
Петър Начев открои важни приоритети на НДСВ през изминалата година / netinfo

Областният координатор на НДСВ в Сливен Петър Начев заяви, че партията е успяла да гарантира стабилността на страната ни чрез активно и конструктивно присъствие в тройната коалиция.

По думите му тя е защитила позицията си на позитивен коректив на управлението. Прокарала е политики с цел плавното и спокойно адаптиране на България към европейските институции, стандарти и изисквания. Националното движение е отстоявало и ще продължи да отстоява принципите на прозрачност в управлението на всички нива и във всички институции, особено по отношение на управлението на Еврофондовете. Това е нещото, с което НДСВ ще се занимава в бъдеще.

Правейки равносметка за направеното от партия НДСВ през изминалата година Петър Начев заяви, че жълтите депутати са работили и за разширяване на антикорупционните политики чрез конкретни мерки и инициативи. Той подчерта, че в област Сливен се организират редица прояви с цел проучване проблемите на хората. Едно от значимите гостувания в нашия град е на бившия министър на труда и социалната политика Христина Христова. Политическото ръководство на НДСВ и бившия министър са си направили равносметка какъв голям проблем представлява демографския срив, което е един ключов проблем на България. "Именно заради това НДСВ ще работи в подкрепа на младите хора и младите семейства и през следващата година, и дай боже в следващия парламент", каза в заключение г-н Начев.