Волейболистите на ШУ –  на финалите на студентската волейболна лига
Волейболистите на ШУ – на финалите на студентската волейболна лига / netinfo

В началото на седмицата в Габрово се състояха квалификациите за финалите на студентската волейболна лига, които ще се проведат през м. октомври в София. Това е вторият за годината турнир, в който отборът на Шуменския университет играе без загуба. Победите този път са срещу волейболистите на Стопанска академия Свищов (3:0) и на Технически университет Габрово (3:1). Първото място в групата осигурява и класирането на отбора за финалите на студентската волейболна лига

На състоялия се през месец април турнир във Варна отборът на ШУ удържа три победи в Северната група – срещу вицешампиона за 2007 г. от Варненския свободен университет (3:2) и срещу отборите на Техническия университет (3:1) и на Икономическия университет (3:2).

Треньор на шуменския отбор е гл.ас. Койчо Хаджиев, а в състава му са включени студентите: Костадин Бирбочуков, Минчо Атанасов, Иван Даскалов, Георги Цветанов, Мартин Базелков, Христо Енков, Николай Георгиев, Николай Колев, Петър Алексиев, Георги Теменлиев, Виктор Йосифов и Павел Топалски.