Ритъм-терапевт ще представи интерактивно новата си книга
Ритъм-терапевт ще представи интерактивно новата си книга / снимка:http://psycomfort.com/

Интерактивна презентация на новата книга на Мартин Иванов "Звуци от тишината" ще се състои в понеделник. Книгата учи как да си спомним мъдростта, скрита дълбоко в нас самите, и дава ключ към отговорите, които можем да намерим във всеки удар на сърцето, всяка следваща глътка въздух, всяка крачка, която правим, всяка дума, която произнасяме.

Мартин Иванов е композитор, диригент, барабанен фасилитатор, ритъм-терапевт, с образование първо от нашата музикална консерватория, а после с общо 15 години обучение в университети в САЩ и Канада, с преподаване там и с практика навън както с барабанното фасилитиране, така и с композиране за оркестри. У нас е популярен с корпоративни ритъм трейнинги за големи компании, мотивационен говорител и лектор, използващ езика на ритъма като средство за личностно и колективно развитие. Преводач и издател е на книгата "Лечебната сила на барабана" и автор на "Алхимия на ритъма". Участник е в разнообразни интервюта, телевизионни и радио програми.

За първата част на презентацията, която е с продължителност 45 мин., входът е  свободен. Маестрото ще представи на публиката очарователни истории, завладяващи изследвания, ритмични упражнения и други вълнуващи предизвикателства.
Втората част е практическа - дръм съркъл (свирене в барабанен кръг) с барабани и перкусии, също 45 мин., с платен вход - 15 лв., в която всеки участник може да се докосне до магията на ритъма, като бъде непосредствен участник (изпълнител) в ритъм сесия, ръководена от Мартин.

Срещата е в зала 2 на хотел "Рига" от 18:00 до 20:00 часа в понеделник.

Събитието за русенци се осъществява отново с организаторското домакинство на Център "Пикомфорт", където се подсигуряват местата за участие във втората част. Данни за контакт: GSM 0887923413 и през сайта http://psycomfort.com/