NESCAFE 3in1 търси най-щурата физиономия
NESCAFE 3in1 търси най-щурата физиономия / netinfo

NESCAFE 3in1 започва на 17-ти ноември акция за откриване на студента с най-шантавата физиономия. Голямото търсене ще продължи един месец и ще премине през университетите в 11 града в страната, включително и през Русе.

Екипите на NESCAFE 3in1 ще пътуват с две основни задачи. Първата от тях е да стимулират мисловната дейност на студентите с чаша от горещата напитка. Научно доказано е, че приема на умерено количество кофеин увеличава бодростта, стимулира мозъчната дейност и подобрява концентрацията при извършването на различни задачи, които изискват специално внимание и логическо мислене.

Втората задача на екипите на напитката е да дадат възможност на студентите да изразят себе си по нестандартен и невиждан начин. За целта ще им бъдат предоставени чифт изкуствени уши. Всеки студент, събрал смелост да се снима с втори чифт уши ще бъде увековечен на снимка. Всички снимки, направени по време на националната обиколка ще бъдат публикувани на www.nescafe.bg, където ще има възможност за гласуване. Притежателят на най-щурата физиономия, събрала най-много гласове, ще бъде възнаграден с дигитален диктофон от Olympus. Класиралите се на второ и трето място няма да бъдат пренебрегнати. Двамата подгласници също ще получат награди от Olympus и NESCAFE 3in1.

Студентите от Русе могат да очакват екипите на NESCAFE 3in1 на 4 декември в Русенски университет „Ангел Кънчев”