Дунав 8806 стартира първенството срещу Монтана
Дунав 8806 стартира първенството срещу Монтана / БК Дунав 8806

Утре от 18.30 часа в зала „Дунав“ нашите баскетболистките на Дунав 8806 ще стартират участието си в тазгодишното първенство на страната. Момичетата на треньора Георги Божков ще посрещнат отбора на „Монтана 2003“, за които това ще е втора поредна среща от НБЛ.

Този сезон феновете, които няма да имат възможност да присъстват в залата, ще могат да наблюдават срещите на живо в интернет в официалния сайт на „Дунав 8806“ на адрес - http://www.dunav8806.com/live/. Мачовете ще бъдат придружени с коментар и ще бъдат снимани професионално, за да е пълно удоволствието за зрителите. 
От ръководството на клуба напомниха, че предварителната продажба на билети става на касата на „Нетуоркс България“ на адрес: ул. „Борисова“, сервиз "Милков", всеки ден от 09.00 до 18.30 ч. Цената на билетите за домакинските срещи на „Дунав 8806“ от първенството се запазва, като миналата година – 3 лв. и 5 лв.

„Дунав 8806“ и тази година ще разчита на своите ентусиазирани фенове за така ценната подкрепа, която не веднъж е решавала изхода на играта в полза на дунавки.
От клуба също напомниха на своите фенове, че продажбата на абонаментни карти за сезона продължава и цената е отново 80 лв. Лимитираната серия е на изчерпване.