Разград помага на тригодишната Маги
Разград помага на тригодишната Маги / netinfo

Благотворителен концерт и онлайн-базар организират разградчани в подкрепа на тригодишната Маги, която е болна от левкемия.

Родителите на малкото момиченце Христина и Красен Йорданови се обърнаха с призив в социалната мрежа фейсбук, молбата им срещна отклик у жителите на Разград.
Маги е лекувана 2 години от левкемия, но болестта се е завърнала и родителите имат намерение да продължат лечението в Германия. Сумата за процедурите в берлинската клиника обаче са непосилни за тях, според първоначалните данни става дума за 15 000 евро.
Възможностите да помогнете са три. Първата е да преведете пари по банкова сметка, това може да стане по сметките на майката Христина Йорданова  - BG71TTBB94001524184067, BIC: TTBBBG22, титуляр Христина Йорданова, Сосиете Женерали Експресбанк или на сдружение „Да бъдем хора“ – BG22IORT80481083446900, BIC:IORTBGSF, титуляр СНЦ“Да бъдем хора“, основание за плащане: Дарение за Маги. Вторият вариант за подкрепа е участието в онлайн-базара, организиран от „Да бъдем хора“. Третата възможност е да посетите благотворителния концерт, организиран от Центъра за работа с деца и община Разград. Той ще е на 21 февруари от 18,00 ч. в залата на Общински културен център, цената на билетите е 5 лева.    

Разград помага на тригодишната Маги
netinfo