Отново рехав протест, Падалски прави работни групи за проблемите на Разград
Отново рехав протест, Падалски прави работни групи за проблемите на Разград / netinfo
Както и през лятото, когато Николай Падалски организира протест срещу неприятните миризми, и тази вечер инициативата му срещна рехава подкрепа в реалността. Във фейсбук присъствие бяха потвърдили 32 човека, но дойдоха 10 с организатора.
Плакати пред Общинския културен център нямаше, накратко Падалски обяви пред медиите мотивите си за организирането на протеста по 5 основни теми, обединени под мотото „срещу безхаберието на общината“. Според 50-годишния мъж, който от година и половина живее в Разград и идва от Русе, в Разград общината и кметът не работят. Според него управата трябва или да се стресне и да заработи или да си ходи. Той заяви, че 5 пъти е искал среща с кмета чрез секретарката му, но това така и не се случило. „Скрил се е като мишка“ – каза Падалски. Сред проблемите, които той изреди, са: качеството и цената на водата, непочистените улици, състоянието на парка и други. Падалски счита, че ако нещата продължават така, градът ще умре.
Той обяви, че ще търси „хора за реална борба за съживяване на Разград“, с тях ще създаде работни групи, в които да се търси решение на проблемите.  
Мотивиран съм да работя за града по всякакъв начин – категоричен бе Падалски.
След изявлението си пред медиите той обсъди със събралите се сподвижници място, където да се събиран и ще започнат реални стъпки за решаване на избори.
Като наблюдател на мястото на протеста се появи и общинският съветник от Реформаторския блок Иво Димитров. 

Отново рехав протест, Падалски прави работни групи за проблемите на Разград
Радка Минчева

Отново рехав протест, Падалски прави работни групи за проблемите на Разград
Радка Минчева