Гюнай Хюсмен: ГЕРБ е реалният гарант на етническия мир в България
Гюнай Хюсмен: ГЕРБ е реалният гарант на етническия мир в България / netinfo
„През последните години ГЕРБ започна да се превръща в реален гарант на етническия мир“. Това заяви на представянето на листата на доскоро управляващата партия вторият в листата им Гюнай Хюсмен, който бе независим депутат в предишния парламент.
На представянето присъстваха седем от кандидатите на ГЕРБ, заради служебни ангажименти я нямаше само Валентина Френкева. Основният коментар направи водачът на листата Десислава Атанасова. Тя представи себе си като основател на ГЕРБ, депутат в 3 парламента досега и министър в първото правителство на Бойко Борисов. Атанасова се представи още като юрист, за който името и достойнството са най-важни, както и и каузата ГЕРБ. Водачът характеризира листата на ГЕРБ в региона като силен и компетентен отбор, който ще допринесе за 11-тата победа на ГЕРБ. В падналия се днес номер 11 в бюлетината, тя видя добър знак за победа. Атанасова и областният лидер на ГЕРБ д-р Валентин Василев увериха, че кампанията на партията им в Разградско ще е толерантна и без черен пиар и няма да коментиран конкурентите. Пресконференцията им обаче започна точно с коментар на думи на водача на листата на БСП Денчо Бояджиев, свързани с местното самоуправление, а пък финала след изключването на диктофоните, бе пак свързан с думи на бившия кмет: „Поне за едно е прав Бояджиев, водачът на листата ни е наистина като манекенка“ – каза с усмивка д-р Василев.
Десислава Атанасова увери, че в следващото управление на ГЕРБ Северна България ще е приоритет п отношение на инфраструктурата, според нея асфалтът не се яде, но където няма път и хлябът не стига – каза тя, визирайки липсата на инвестиции. Тя заяви още, че Разград е пример за развита спортна инфраструктура и не пропусна да обяви увереността си, че „Лудогорец“ ще победи в Копенхаген утре, а това ще е п обеда не само за Разград, а за България.
В отговор на въпрос на Дарик-Разград Атанасова изрази категоричната си убеденост, че ГЕРБ ще спечели два мандата в Разград.
Вторият в листата Гюнай Хюсмен потвърди нейната убеденост, като допълни, че би могъл да е и по-смел, но предпочита това да се докаже, а не да се приказва. Все пак той бе обичайно ярък в изказването си. По думите му Десислава Атанасова е тежката артилерия на ГЕРБ и е логичен и нормален водач на листата в Разградско. Гюнай Хюсмен бе категоричен, че никой няма право да си присвоява електорат. „Крепостта на България са българските граждани и сърцата им. Който съумее да ги превземе, всякакви крепости ще превземе. Хората в региона не са крепостни селяни, както едно време в Русия. Нашите селяни са разкрепостен, четат медии, виждат със сърцата и разума си и това ще стане ясно на предстоящите избори“ – каза Хюсмен. Той благодари на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, на заместника му и изобщо на партията ГЕРБ за възможността да е в листата на партията от гражданската квота. „Не съм случайно в ГЕРБ, не съм политически номад, убеден съм, бе през последните години ГЕРБ започна да се превръща в реален гарант на етническия мир в България, за разлика от други, които залязват и излиза истината за тях, че не са за правата и свободите на гражданите а за присвояването на средства“ – каза още Гюнай Хюсмен.
Гюнай Хюсмен: ГЕРБ е реалният гарант на етническия мир в България
netinfo

Гюнай Хюсмен: ГЕРБ е реалният гарант на етническия мир в България
netinfo

Гюнай Хюсмен: ГЕРБ е реалният гарант на етническия мир в България
netinfo

Гюнай Хюсмен: ГЕРБ е реалният гарант на етническия мир в България
netinfo