/ Станислав Вълев, личен архив
Световно известният продуцент STANI с парти в Пловдив тази вечер
101654
Световно известният продуцент STANI с парти в Пловдив тази вечер
  • Световно известният продуцент STANI с парти в Пловдив тази вечер
Световно известният продуцент STANI гостува тази събота в Пловдив. Той ще взриви пространството на артистичния квартал КАПАНА с уникална селекция от Dance парчета. Освен с хитове и видеоклипове, които се класират в топ-чартовете по света, той е известен и с участието си в саундтрака към нашумелия български филм "Привличане".

Станислав Вълев, личен архив

Станислав Вълев, по-известен със своя артистичен псевдоним STANI, живее и работи от 9 години в Дания. Днес той пристига в скромното пространство Groove Music&Art Kapana, за да зарадва българските си фенове с перфектните си миксове. Часове преди партито PLAY IT LOUD!, специално за слушателите на Дарик, STANI сподели какво е приготвил за довечера.

Привлечен от скандинавската денс сцена, логично той има особена слабост към EDM, electro и progressive house стиловете. Съвсем скоро очакваме и новият филм с музика с негово участие. За хаус феновете вече е ясно, че тази събота вечер в 20:00 ч. трябва да са в пловдивския арт квартал Капана, а STANI обеща партитата му в града под тепетата да станат традиция всеки месец.