Прея яхна колелото
Прея яхна колелото / youtube
Прея яхна колелото
87204
Прея яхна колелото
  • Прея яхна колелото

Прея - очарователна, изключително талантлива и изпълнена с ентусиазъм млада поп-изпълнителка. Още от малка Прея участва в училищна вокална група, но не се занимава професионално с музика в детските си години.

Въпреки това, най-голямата ѝ страст е пеенето и през годините продължава да е заклета любителка. Започва да се замисля по-сериозно за кариера след участието и в телевизионното шоу “X-Factor”. Ключов момент за нея е участието ѝ в реалити шоуто „Музикална академия“ през 2013 г., където отпада на крачка от финала. Веднага след него талантливата певица е забелязана от бъдещите и настоящи нейни продуценти „Монте Мюзик“. Така в началото на 2014 г., тя поставя началото на музикалната си кариера.

ПРЕЯ успява да докосне сърцата на своите фенове с хитовете „Малките неща”, „Нюанси”, „Забранен достъп”, „Всички наши места”. Талантливата изпълнителка в момента участва и в предаването „Като две капки вода”.

Успешна, талантлива и различна,  освен музиката, Прея обича да кара и велосипед. Използва всяка възможност да се придвижва в града с него. Изпълнителката с радост прегръща идеята да се включи в кампанията за насърчаване на колоезденето в градска среда „Аз карам велосипед, последвай ме!“ и да стане посланик на велосипед. С личния си пример тя застана зад каузата да живеем по-здравословно в един по-чист град и призова повече хора да използват велосипеда като средство за предвижване, спорт и отдих.

Чуйте вело историята на Прея в аудиото

Прея яхна колелото
netinfo