Лекции и практики за по-добър живот в Уикенда на промяната
Лекции и практики за по-добър живот в Уикенда на промяната / netinfo

Teми за родителството, партньорските отношения, здравословното хранене, холистични и духовни практики – това предстои в уикенда на промяната, който ще се проведе на днес и утре в Пловдивския Културен Институт.

Пред Дарик неговият директор Мариана Стракова разказа, че програмата и през двата почивни дни започва в 10:00 и завършва в 19:00 часа като за децата са предвидени интересни артистични занимания, сред които – балет за най-малките от 2 до 4-годишна възраст, рисуване и актьорско майсторство, творчески игри, йога и демоклас по метода на монтесори.

"Въпреки че прогнозират горещо време през двата почивни дни, при нас ще е прохладно и аз съветвам хората да изберат през този уикенд да се погрижат за вътрешния си свят. Защото да излязат с приятели могат да го направят винаги, а в събота и неделя ние сме събрали изключително интересни теми и лектори, чрез които могат да подобрят своя живот", каза пред Дарик Мариана Стракова.

Още можете да чуете на darikradio.bg

Под патронажа на посланика на Индия у нас Раджеш Кумар Сачдева на 21 юни под тепетата с безплатен вход ще се отбележи и Международния ден на йога, съобщи още Мариана Стракова, която е и йога инструктор.

Лекции и практики за подобър живот в Уикенда на промяната
netinfo