За какво гласуват политици и управници
За какво гласуват политици и управници / dariknews.archive

"Гласувах за стабилно мнозинство в 43-то Народно събрание, което единствено може да излъчи силен кабинет, който да извърши така необходимите реформив много проблемни сфери. Гласувах и за да упражня правото си на избор, тъй като от това дали ще бъдем активни в днешния ден, зависи посоката, в която ще поеме България след днешния изборен процес", това каза Цецка Цачева, след като гласува в 10:00 часа в училище "Йордан Йовков" в Плевен.

За какво гласуват политици и управници
netinfo

Тя отбеляза, че още в началото си кампанията бе съпроводена с природни бедствия, които сполетяха и Северозападна България, както и трагичния инцидент в края на кампанията в Горни Лом, взел много човешки жертви.

"В останалото време вместо да има сблъсък на идеи по разясняване на програми, каквито опонентите ни нямаха, ние бяхме единствената партия, която разполага с детайлно разписана визия за това, което трябва да бъде извършено в държавата".
Цачева посочи, че вместо този сблъсък на идеи станахме свидетели на една плакатна война. "Неща, които трябваше отдавна да сме надживяли".

За какво гласуват политици и управници
netinfo

Цачева отбеляза и многото сигнали за купуване на гласове.
"Обидно ми е като плевенчанка, че двата случая, които са с постановени присъди за склоняване към гласуване са точно в Плевенския избирателен район, което пък е повод да поздравя специализираните институции, които следят за това, че са си свършили работата.
Надявам се в този ден, плевенчани да не вкизаме в новините с такава информация, а да бъдем един от избирателните райони с най-голяма избирателна активност в страната

Кметът на община Плевен проф. д-р Димитър Стойков гласува в 9:30 часа в СИК 26 на ДФСГ „Интелект" в Плевен. „Гласувах за стабилността на България. Да избегнем гръцкия сценарий. Да не допуснем олигарсите да предизвикат втора банкова криза и да се повтори сценарият от 1997 година. Гласувах еврофондовете да тръгнат отново към нашата страна.

За какво гласуват политици и управници
netinfo

Сигурен съм, че най-после ще бъде обърнато внимание на Северозападна България и магистрала „Хемус" и проектът „Южен поток" ще бъдат факт. Гласувах за повече инвестиции за Плевен, за нови възможности за работа по европейски проекти. Гласувах за това нашите деца да останат в България и да работят в България.", заяви проф. д-р Димитър Стойков след като гласува.

„Гласувах за европейско развитие на България и за кандидатите, които могат да допринесат за това", каза след като пусна бюлетината областният управител арх. Бойко Балтаков. Той беше категоричен, че само по този начин страната ни ще продължи да се развива в правилната посока и ще се повиши жизненият стандарт на населението.

За какво гласуват политици и управници
netinfo

Като баща на две деца, Бойко Балтаков подчерта, че дава своя вот за силно управление, което усвоява европейски средства, ще осигури работещата икономика и ще се погрижи да задържи младите хора в страната ни - тук да живеят и тук да градят кариера.
Областният управител на област Плевен арх. Бойко Балтаков гласува в 94 СИК в СОУ „Иван Вазов" Плевен - училището, чийто възпитаник е.