mu pleven
mu pleven / oic pleven
Тридневен фестивал за промотиране на оперативните програми с богата музикално-развлекателна програма организира Областният информационен център от 30 май до 01 юни 2017 на площад „Възраждане“
От 30 май до 1 юни 2017 г. ще се състои тридневният фестивал под наслов „ЕВРОФОНДОВЕТЕ – ПЪТ КЪМ УСПЕХА 2017“ за промотиране на оперативните програми пред широката общественост.

Екипът на Областния информационен център (ОИЦ) в Плевен ще излезе в три последователни вечери със своите информационни щандове на площад „Възраждане“, за да е по-достъпен за всички, проявяващи интерес, към изпълнението на програмите, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ), към отворените и предстоящи процедури, към изпълняваните на територията на областта проекти с европейско финансиране.
 
Информационното събитие се съпътства от богата музикално-развлекателна програма за малки и големи. На сцената ще излязат Хип-хоп училище ''Плевен'', Салса клуб Street Salseros, Trifonov Dance Academy, Танцова формация "Дъга", Балетно-театрална школа „Спирит“, фокусникът Архи.

На 31 май от 19.30 ще свири рок група „По-Рок“, а на 1 юни съвместно с Община Плевен ще се реализира концертът „Децата на Плевен пеят и танцуват“. Малките изпълнители от детските градини „Слънце“, „Щастливо детство“ и „Щурче“, и от Центровете за настаняване от семеен тип ще поздравят всички по случай Международния ден на детето. Предвидени са анимация за децата и различни състезателни игри и викторини. Ще бъдат раздадени много награди, информационни и промоционални материали.