Настроение и оптимизъм във футболния Германея
Настроение и оптимизъм във футболния Германея / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил, архив

Футболистите на "Германея"- Сапарева баня тренират с желание и с настроение, след двете поредни домакински победи и спечелените от тях 6 точки в ЮЗ "В" група, които извадиха тима от опасната зона на изпадащите.
"Тръгнахме повече от добре, бях убеден и го казах на футболистите още преди мача в Перник, че можем да направим един запомнящ се полусезон. Вече и получаваме похвалите от феновете в Сапарева баня. Сега вниманието ни е насочено към гостуването във Велинград. Има спокойствие, трябва ни постоянство и с всеки мач да вдигаме нивото на играта", каза пред Дарик старши треньорът Борис Кръстев.
Той няма кадрови проблеми, преди двубоя с "Чепинец". Последният есенен мач завършихме с 12 футболисти, сега тренират по 22- 23 играчи и се налага да отпадат момчета от групата, но съм им казал, че ако отбора върви ще давам шанс на всички, допълни Кръстев.
Според старши треньорът, отборът му е все още не е показал пълния си потенциал и игрови облик, защото някои от футболистите все още не се познават добре. Със съдействието на кметът на Сапарев а баня Сашо Иванов са организирани две вечери за сплотяване на колектива, след двата домакински мача.
"Всеки трябва да се съобразява с нас. Силите в групата са изравнени, като изключим отборите в първата четворка. Ще е интересна борбата и за оцеляване. Надявам се в края на сезона да сме на едно добро място в класирането", заключи Борис Кръстев.