контролна среща Марек- ЦСКА 1948
контролна среща Марек- ЦСКА 1948 / netinfo
Марек- Дупница и Германея- Сапарева баня отстъпиха с по 1:2 в любопитни контролни срещи. Дупничани загубиха от ЦСКА 1948, а сапаревобанци от елитния израелски Апоел Ашкелон.
Костадин Хазуров откри резултата за ЦСКА 1948, на стадиона в Герман в 12-ата минута на мача. В началото на втората част гостите от Дупница изравниха с попадение на Кристиян Здравков. Малко след него Давид Стоянов проби защитата на Марек и донесе победата на ЦСКА 1948.
 
Третодивизионният Германея Сапарева баня загуби с 1:2 от елитния израелски Апоел Ашкелон в контролна среща, играна на националната ни футболна база в Бояна. Апоел Ашкелон, който завърши на 13- то място в израелския елит през миналия сезон реши мача с два бързи гола на Шарон Гурмезано в 9-та и на Мирко Ормуш в 24-тата минута. Двадесет минути преди края на срещата роденият в Благоевград Георги Славков -Рууни вкара почетния гол за Германея. 

Контролна среща с израелци
netinfo

Отборът от Сапарева баня изигра през уикенда още една контрола, с Пирин Разлог. Двубоят завърши 2:2, като в него взеха участие футболистите, които треньорът Джоргов не бе използвал срещу израелския тим. Той ще редуцира отбора от 30 на 22-ма футболисти.
 
Дарик- Кюстендил