Марек 2007 играе с ЦСКА и Левски за Купата на община Благоевград
Марек 2007 играе с ЦСКА и Левски за Купата на община Благоевград / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил, архив

Детските футболни отбори на "Марек 2007" започват участието си в международния турнир за "Купата на община Благоевград", на стадион "Христо Ботев". Родените 2003 година са в една група с "Ботев"- Пловдив, ЦСКА и Академия "Пандев". Родените 2004 година деца ще играят с "Пирин", "Пирин 2001" и "Левски".
"Много хубав турнир, с отлична организация", коментира треньорът на "Марек 2007" Борис Кръстев.
Турнирът ще ознаменува 40-годишнината от влизането на ОФК „Пирин" в „А" група и ще бъде посветено на легендата на благоевградския футбол - вратарят на „Пирин" Христо Христов-Бараката. Младите футболисти, родени през 2003 и 2004 година ще се запознаят с културните и исторически забележителности на града и ще присъстват на тържествата по повод 6 септември.
Организаторите от община Благоевград и Български футболен съюз са предвидили и прожектиране на открито на световната квалификация между Италия и България, която участниците в турнира и жителите на града ще могат да проследят на живо.
Като старши треньор на мъжкия отбор на "Германея"- Сапарева баня, той добави за Дарик, че вече е теглен жребия и за Купата на Аматьорската футболна лига. "Германея" ще играе с ФК "Кюстендил", на 11 септември в Кюстендил.