Футболистите на Германея на вечеря с кмета за сплотяване на колектива
Футболистите на Германея на вечеря с кмета за сплотяване на колектива / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил, архив

Вечеря с кмета на общината Сашо Иванов са имали футболистите на "Германея"- Сапарева баня. Целта е била сплотяване на колектива и откровен разговор.
"Има голямо разочарование в нашия отбор, този месец мина с 4 поредни загуби. Ако "Миньор" ни надигра, то с "Чепинец", Ихтиман и Своге не бяхме надиграни, просто допуснахме индивидуални грешки, които ни съпътстват през целия сезон и загубихме. Някои момчета се успокоиха, помислиха, че целия сезон ще мине с лекота, но това ни изигра лоша шега", коментира в интервю за спортната рубрика "На старт" старши треньорът Борис Кръстев.
Според Кръстев проблемите в "Германея" са чисто спортно- технически и има върху какво да поработят треньорски щаб и футболисти.
Тази неделя, "Германея" гостува на последния в подреждането на ЮЗ "В" група, "Септември" в София.
"Очаква ни изкуствен терен, трудно се играе и съм убеден, че не ни чака лек мач. След тази негативна серия трябва да търсим победа да си върнем самочувствието. Димитър Чечев е с разтегнати връзки. Крум Крумов е също с контузия, но имаме хора, които тренират и могат да изнесат тежестта на мача. Отбор, който тръгне да подценява мач, нищо добро не го чака", заяви Борис Кръстев.
.