Борис Кръстев: Бистришките тигри и Марек са фаворитите в групата
Борис Кръстев: Бистришките тигри и Марек са фаворитите в групата / Влади Владимиров, архив

С амбицията за победа, "Германея" посреща в Сапарева баня "Оборище"- Панагюрище. Отборът, воден от Борис Кръстев е с 6 точки, след 6 кръга и заема 12- та позиция. Гостите са 7- ми, с 9 точки.

"6 години съм в Сапарева баня, 5 години поред сме в ЮЗ "В" група и винаги есенния полусезон ни е бил по- силен, но явно тази година трябва да минем по обратния път. Надявам се през оставащите 11 мача да покажем добро лице, като потенциал разполагаме с добри футболисти. Не можахме да направим добра лятна подготовка, някои футболисти пристигнаха по- късно. Трябва да направим колектива и спойката между отделните играчи", коментира пред Дарик Борис Кръстев.

Според него, "Витоша"- Бистрица си заслужава първото място и са фаворити в групата, заедно с "Марек", "Пирин" и "Сливнишки герой".

"Нашето място е между 8- 10 място, но трябва да се натрупат точки за самочувствие и спокойствие", допълни треньорът на "Германея".

В кръга: "Велбъжд" гостува на "Перун" в Кресна; "Марек" ще пътува до София за среща със "Септември", а "Миньор" посреща в Бобов дол "Места".

Лидерът в класирането на ЮЗ "В" група, "Витоша"- Бистрица гостува на "Рилски спортист" в Самоков.