/ Дарик радио, Хасково
С мотото "Елате, за да събудим Светилището!" на 2 юни ще е осмият детският празник "Здравей, Лято!" в местността до историческия обект "Светилището на нимфите и Афродита" край село Каснаково.

Награждават победителите от пролетното почистване в Димитровград

Организира го Коалиция "Да за Димитровград", като този път, в Деня на Ботев, акцент ще е патриотичният елемент, коментира Калина Монева от коалицията на пресконференция в БТА-Хасково днес.

Писателите Райчин Генов и Ивайло Кючуков ще представят книгите си "Разкажи ми за Ботев" и "Разкажи ми за Левски". Откупка на 20 комплекта от тях ще направят „Да за Димитровград”. 

Нови наредби за деца и студенти в Димитровград?

И тази година на поляната пред нимфеума ще бъде монтирана традиционната "Сцена на талантите", на която всеки ще може да се изяви с песни, танци, рецитация или други умения.Специална програма е подготвил Представителен ансамбъл "Звездица". Кърджалийският театър ще представи постановката "Макс и Мориц".

Аниматори, ателиета за изработка на дървени магнити, за керамика, рисуване и забавни игри, гримьорна, работилница за 3D карти и кукли са предвидили организаторите тази година.