Иво Димов обяви победата си с гербери и призова: работа ни чака, стягайте се
Иво Димов обяви победата си с гербери и призова: работа ни чака, стягайте се / DarikNews
Иво Димов обяви победата си с гербери и призова: работа ни чака, стягайте се
46559
Иво Димов обяви победата си с гербери и призова: работа ни чака, стягайте се
  • Иво Димов обяви победата си с гербери и призова: работа ни чака, стягайте се

Първата си пресконференция даде днес новоизбраният кмет на община Димитровград Иво Димов с предизборния щаб на ГЕРБ, където посрещнаха журналистите с гербери и шампанско. Той заяви намеренията си да работи надпартийно, за всички димитровградчани и благодари на гласувалите му доверието си. ГЕРБ участва самостоятелно в тези избори и спечели страхотни резултати, констатира и д-р Вълчо Митрушев. Според Катя Чалъкова, за която изборната радост е двойна, тъй като заема освободената от Иво Димов депутатска банка, печелившата стратегия са младите хора. Че в парламента отива с чувство за отговорност и мисълта, че ще е полезна особено що се отнася до новия закон за образованието.

Джентълменски Иво Димов отправи поздравления към опонента си в балотажа Катя Панева от коалиция "Да за Димитровград", като поздрави и новоизбраните кметове на кметства в община Димитровград. Чака ни много работа, така че стягайте се, категоричен бе той.

В Общинския съвет ще разчитам на разум и отговорност и съм убеден, че можем да постигнем конструктивен диалог, коментира той. По думите му в най-скоро време ще започнат консултации с представителите на всички политически формации, на които  вотът отреди място в новия общински съвет.

Чейте повече в звуковия файл.