Георги Мамалев зарадва пенсионери и подкрепи Иво Димов
Георги Мамалев зарадва пенсионери и подкрепи Иво Димов / netinfo

Любимият на няколко поколения българи актьор Георги Мамалев беше голямата изненада за празника на хората от третата възраст в Димитровград днес. Мамалев пристигна в града след покана на досегашния градоначалник и кандидат за кмет на ПП ГЕРБ Иво Димов и специално, за да зарадва възрастните хора от града.

Комедийният актьор изпя няколко от хитовите песни на незабравимото трио „Клуб НЛО” и вдигна на крака публиката. Стотици димитровградчани се бяха събрали по традиция в залата на ресторант „Москва” по случай Международния ден на пенсионера 1– ви октомври.

„Ще направя всичко по силите си и в следващия мандат да имате спокойствието и сигурността, които заслужавате. Ще продължа да бъда близо до вас, както и през изминалите 4 години, защото ви обичам”,  емоционално ги поздрави Иво Димов.

„Дойдох в Димитровград, за да почета вашия празник и да изразя категоричната си подкрепа за Иво Димов. Вашият град е прекрасен и има изключително успешен кмет. Трябва да го подкрепите на 25-и октомври с бюлетина номер 20”, призова няколко пъти големият български комик Мамалев.

 

Пенсинерите благодариха на Иво Димов за всичко, което е направил за тях през мандата си. Той получи приветствия и подаръци и от представители на Дневния център за възрастни хора във Велинград, които гостуваха в Димитровград.