Десетки хора в помощ на 25-годишната Ирина, която гасне от рак
Десетки хора в помощ на 25-годишната Ирина, която гасне от рак / Darik News, архив

За броени часове десетки станаха съпричастни към съдбата на 25-годишната Ирина от Димитровград, майка на 5 малки деца, която гасне от рак в мизерия и изоставена от всички.  От местната фондация „Подари усмивка” се ангажираха в офиса им да се събират дарения- хранителни продукти и дрешки, както и да бъде поставена дарителска урна. По сметката им също могат да се събират целеви дарения за Ирина, като е необходимо в превода да се посочи „За Ирина”, уточни председателят на фондацията Наталия Делчева. В офиса на бул. Раковски, 1 етаж, Търговски комплекс, вече е поставена и кутия за събиране на дарения.

Дарителската сметка:

IBAN BG87FINV91501000061188

BIC FINVBGSF

Първа инвестиционна банка
Фондация "Подари усмивка"
За Ирина

 

Председателят на комисията към общинския съвет, която работи по местната наредба за финансово подпомагане на хора в тежко социално положение д-р Вълчо Митрушев също заяви съпричастност и готовност комисията да разгледа случая на Ирина.

От ОДЗ „Слънце” в Димитровград ще дарят за 5-те деца на Ирина детски дрешки. Урна за дарения ще поставят и в НЧ "Христо Ботев", чийто председател Ирина Костадинова също заяви съпричастност към съдбата на Ирина.