Техните истории са различни, веднъж звучат като щастливо начало, друг път са като изпълнен с надежда зов
Техните истории са различни, веднъж звучат като щастливо начало, друг път са като изпълнен с надежда зов / gabrovodogshelter.org

„Търсим спешно дом, или поне приемен, за бебе немска овчарка микс. Бащата е изхвърлена немска овчарка , майката е мелез, също изхвърлена преди време. Малкото е само в близост до главен път. Няма да изкара дълго там. Намира се в Габрово".

„Спешно! Спешно! много Спешно! Три котета търсят много спешно дом! Били са отровени две от тях, и се лекуват в момента".

Не, това не са просто обяви. На 4 октомври - Световния ден за защита на животните, може да се запознаете с истории на човечност и насилие, на проявена безотговорност и дарена топлина.

Това са историите, разказани от екипа на Приюта за безстопанствени животни в Габрово. Всеки ден се появява нова - понякога звучи като щастливо начало, друг път като изпълнен с надежда зов.

Осинови приятел от приют за безстопанствени животни Габрово

Техните истории са различни, веднъж звучат като щастливо начало, друг път са като изпълнен с надежда зов
netinfo

Световният ден за защита на животните се чества в Деня на Свети Франциск, покровител на животните. Решение за отбелязването му е взето през 1931 г. на Международния конгрес на привържениците на движението за защита на природата във Флоренция, Италия.