Дарик радио
Дарик радио / dariknews.bg
26 години навършва на 21 януари Българското национално Дарик радио.
 
На рождения ден на медията и тази година зад микрофона в централното студио сядат приятели на медията.
 
Програмата тази година е посветена на една от най-хубавите български думи – благодарност. "С благодарност към слушателите, критиците, приятелите и всички онези, които в тези 26 години ни помогнаха Дарик радио да е това, което е. Има много, за което да благодарим", разкриват програмният директор Константин Вълков и програмният координатор Маринела Величкова. 

Музикалното благодаря е в ръцете на композитора Стефан Димитров. А на Бабин ден от Горно ДрАглище ще дойдат и веселите баби, които имат загадка, но и награда за един от слушателите ни.

 В студиото ни ще бъдат чужденци, открили  в България своето място. За духовните християнски измерения на благодарността и как се изразява благодарността в Изтока ще бъдат минутите на отец Ангел  и Иван Гарелов. А БлагодАРТ са нарекли своето време актьорите Мария Статулова и Антон Радичев, които виждат как изглежда тя от сцената.

 Ще кажем Учителю, благодарим! Заедно с  Мими Иванова и Развигор Попов и Докторе, благодаря! заедно с Ани Бонева.

Вълшебството на благодарността е в основата на предаването на Милена Голева и нейната медитация за благодарността с гласа на Александрина Пендачанска. Момчета и момичета израснали без родители, но намерили своя път са нарели своето време Благодарим за шанса…

Юридическите измерения на благодарността в традиционното за 21 януари Вълчев и Вълчев шоу е онова, което ще даде усмихнатия поглед към начина, по който се изразява нашенската благодарност и как изглежда тя през законодателството ни.

Кататонен паралелепипед или данке шойн – какво се крие зад това шантаво заглавие ще стане ясно във времето с водещ Димитър Стоянович, а отговорът на въпроса Мерси или Благодаря е онова, към което са се насочили Георги Лозанов и Мария Конакчиева.

А централните емисии новини ще представят Миро, Георги Мамалев и Ева Тепавичарова.