/ Черноморец 1919
Специални мерки за сигурност са обявени за бургаското дерби „Черноморец“ - „Нефтохимик“ обявиха от техническия щаб на „сините“. Мачът ще бъде игран тази събота, от 14:00 часа, на възобновения с дейното участие на феновете стадион „Черноморец“ в квартал „Акациите“.

Сериозно се мисли за чисто нов стадион "Черноморец"

Привържениците на „акулите“ ще влизат през вход 1, на сектор „А" (до бариерата), а за тези на „нафтата“ е осигурен достъп през вход 3 на сектор „В" (откъм улица "Индустриална"). Няма да бъдат пускани пияни и дрогирани лица. Абсолютно забранено е внасянето на пиротехнически средства на стадиона.

Няколко важни неща, които почитателите на футбола трябва да знаят:

1.Всички зрители, желаещи да наблюдават срещата па стадиона, трябва да носят в себе си документ за самоличност, по изискване на органите на МВР. В противен случай няма да бъдат допуснати на спортното съоръжение.

2.Влизането в стадиона ще става чрез БЕЗПЛАТНИ пропуски. Част от тях ще бъдат раздадени предварително чрез ръководствата на двата отбора и чрез фенклубовете. За останалите зрители, пропуските ще бъдат достъпни на стадиона в деня на срещата.

3.Достъпът до паркинга на стадион „Черноморец" ще бъде ограничен. Ще се допускат автомобили, които са били заявени в предварително изготвен списък.

4.Стадионът ще бъде отворен за публиката в 13:00 часа.