С позитивна кампания бургазлии издигнаха християнските ценности
С позитивна кампания бургазлии издигнаха християнските ценности / netinfo
За четвърта поредна година десетки двойки с децата си излязоха в защита на християнските ценности
Празнично шествие на двойки в сватбени костюми и булчински рокли, десетки деца с розови и сини тениски, музика на живо и обща молитва. Така множество бургазлии се събраха на площада пред Община Бургас днес обединени от твърдата си подкрепа за традиционното семейство.

поход за семейството
netinfo


Походът за семейството поеха хиляди в петте най-големи български града. Бургас като пионер в инициативата за пореден път изрази позицията си в защита на християнските ценности и брака между един мъж и една жена. Организатори на събитието за поредна година бяха църква Благовестие и други протестантски църкви в града. А в шествието се включиха детски психолози, лекари, православни свещеници, граждани.  Десетки балони изпратиха посланието "За традиционното семейство" в небето.

поход за семейството
netinfo

поход за семейството
netinfo

поход за семейството
netinfo


По време на събитието в 5-те града бе прочетена Декларацията в подкрепа на семейството, адресирана до управляващите, с призив за подкрепа на 
брака и семейството и за защита на децата от джендър политиките."Има и много самотни родители. Това е много достойна и трудна задача и ние всички ви подаваме ръка и ви подкрепяме", каза общинският съветник Станислав Андреев, който представи Декларацията в Бургас.
В нея участниците призовават управляващите да застъпват за утвърждаване на семейството, основано на брачния съюз между един мъж и една жена, за противопоставяне на джендър политиките и за създаване на условия, които осигуряват достоен живот на семействата и насърчават раждаемостта.
За финал на шествието Калина Алън, под съпровода на духова формация "Брас Бенд" изпя песента "Бог да пази България".
Преди това обаче участниците излязоха за танц на семейството по двойки, или заедно с децата си. 

поход за семейството
netinfo


Д-р Светлана Венциянова - специалист-невролог, постави акцент върху библейската и научна истина за двата пола. В събитието се включи и възрастна двойка с над 63 години брак, както и 14 деца с атрактивно послание за връзката между мъжът, жената и детето. 
 
Мама+татко=мен

14 деца подредиха посланието "Мама+татко=мен

Публикувахте от Дарик Бургас в 9 юни 2018 г.

"Библията ясно казва още в първите стихове: Бог ги създаде два пола - мъжки и женски", припомни пастор Живко Тончев. 
 

 

Публикувахте от Християнска църква "Благовестие" - Бургас в 9 юни 2018 г.