Механа Нептун в Слънчев бряг изгоря, пожарникари потушават стихията
Механа Нептун в Слънчев бряг изгоря, пожарникари потушават стихията / netinfo

Няколко часа след като бомба избухна пред заведение на "Какао бийч" на Южния плаж в Слънчев бряг, пожар е изпепелил механа „Нептун".

Заведението, собственост на Венцислав Ковачев, се намира в непосредствена близост до едноименния хотел в южната част на курортния комплекс и до хотел "Галерия".
Пламъците са тръгнали от кухненския бокс на ресторанта като по всяка вероятност е бил неумишлено причинен от препил турист, отседнал в хотел "Нептун".

Към мястото на инцидента се отправили два противопожарни автомобила с осем огнеборци, които и към момента се опитват да локализират пожара.

От кухнята на безопасно разстояние са изнесени ползваните газови бутилки, като по този начин е предотвратено допълнително разразяване на пожара. Към огнеборците, потушаващи огнената стихия, се очаква да се присъедини още един противопожарен автомобил с четирима пожарникари от Несебър. Причините за възникналия инцидент, както и стойността на нанесените щети ще бъдат установявани след окончателното потушаване на огъня.

Механа "Нептун" в Слънчев бряг изгоря пожарникари потушават стихията
netinfo