Калина Енчева за музиката и бъдещето в ЛаМалена по Дарик
Калина Енчева за музиката и бъдещето в ЛаМалена по Дарик / netinfo
Ла Малена с Калина Енчева
97334
Ла Малена с Калина Енчева
  • Ла Малена с Калина Енчева
Бургаската гордост Калина Енчева успя да достигне почти до финалите на телевизионното музикално реалити предаване "Гласът на България" . Едва 15-годишна, талантливата дъщеря на журналистаката от E-Burgas Велина Савова,

Калина Енчева, заедно с майка си Велина Савова
netinfo

успя да омагьоса с глас и красота жури и публика по време участието си. Възпитаничката на Немска езикова гимназия "Гьоте" обича изкуството, а литературата е любимият й предмет.  Фен е на рок музиката и с лекота учи нови езици. Освен, че заляга над учебниците в час, по своя инициатива вече владее четири чужди езика. Занимава се с музика от 7 години и е изключително признателна на своята музикална педагожка – Кина Христова, с която е и до днес.
Калина е участвала в десетки благотворителни инициативи и въпреки, че отпадна почти на финал от телевизионния формат, се радва за останалите участници.  „Не съм разочарована. Страшно съм благодарна, че успях да работя с музиканти от такъв ранг и излизам с много позитивни емоции“, споделя тя.
В рубриката по Дарик Югоизток „Ла Малена“ с Жени Гайтанджиева, Калина Енчева беше подложена на хаотичен разпит от водещите. За училището, музикалния формат, бъдещето и за финал с изпълнение на живо от студиото, чуйте в звуковия файл: