/ netinfo
Първата двойка в кампанията на Дарик Бургас се радва на първа рожба, по-малко от година след брака в откритото студио на радиото
Кметът Димитър Николов със сърдечни поздрави към семейство Начкови за един от най-вълнуващите моменти от съвместния им живот, раждането на тяхната първа рожба - Теодор. Той пожела на тримата му членове здраве, късмет и още много поводи за радост.


Първа рожба за първата двойка от #ОсмелиСеДаКажешДа


Димитър и Назифе бяха първата двойка, която кметът на Бургас бракосъчета пред погледите на стотици свидетели като част от кампанията на Дарик Бургас  #ОсмелиСеДаКажешДа. Само десет месеца след церемонията семейство Начкови станаха щастливи родители на своя първи прекрасен син. 

Общо три двойки си казаха заветното "Да" в открито студио на Дарик Югоизток  пред сградата на Общината, което беше преобразено в уникално украсен стъклен дом. Това се случи на 14 февруари 2018 година, когато беше обявен финал на Международната седмица на брака.  


Талантливият Сашко: Нека хората се женят


Орисница на влюбените беше любимата изпълнителка Тони Димитрова, най-дълго женената двойка в града и малкият Александър Георгиев, избран за Млад талант на 2017 година в Община Бургас. 


Тони Димитрова орисница на влюбените в масовото бракосъчетание на 14 февруари