/ netinfo
На първа рожба се радва първата от трите двойки, които се включиха в инициативата на Дарик Бургас #ОсмелиСеДаКажешДа!  през 2018 г.

30-годишните Димитър и Назифе, които се осмелиха да кажат заветното си „Да“ пред кмета Димитър Николов и пред цял Бургас в откритото студио на Дарик пред Общината вече са родители.


Три сватби на живо в откритото студио на Дарик-Бургас (ВИДЕО)



Двамата са се запознали в Англия и по думите им, любовта пламнала още от първия момент и така в продължение на девет години били неразделни. Екипът на Дарик пък им предложи да скрепят любовта си и с брак и те приеха с голямо вълнение.

На 14 февруари пред изнесеното студио на Дарик радио, двойката пристигна с бяла лимузина, а дъждът не стресна младото семейство Начкови, които бяха истински щастливи и вярващи в поверието, че ще им върви по вода.Така и стана - по-малко от година след сватбата на бял свят се появи и прекрасният им син.


Кметът към младоженците: Любовта и щастието да не стихват във вашия дом



ОсмелиСеДаКажешДа
netinfo


Пожелаваме семейно щастие и много здраве на вече тричленното семество Начкови! На всички останали влюбени двойки напомняме, че инициативата на Дарик  #ОсмелиСеДаКажешДа! продължава и през 2019 година.

Месецът обаче няма да бъде само февруари, а датите ще са повече от една. Търсим кандидатите, които освен че ще бъдат венчани от кмета, ще получат и изкусителни подаръци от нашите спонсори.

 
 
#ОсмелиСеДаКажешДа

Бляскави сватби в откритото студио на Дарик пред сградата на Община Бургас ще състоят днес. Ритуалите по бракосъчетанието ще извърши лично кметът Димитър Николов. След броени минути екипът поставя началото на инициативата #ОсмелиСеДаКажешДа със своята регионална програма, която ще се излъчва в часовете от 10.00 часа до 12.00 часа.

Публикувахте от Дарик Бургас в Вторник, 13 февруари 2018 г.