ГЕРБ - Бургас за първия учебен ден
ГЕРБ - Бургас за първия учебен ден / netinfo
 
В най-вълнуващия ден за преподаватели, ученици и техните родители, народните представители от област Бургас уважиха поканите на ръководството на училищата и бяха част от тържествата по случай новата учебна година. В различни училища в целия регион присъстваха и съветници от партията.

ГЕРБ Бургас
netinfo


Ивелина Василева присъства на биенето на първия учебен звънец в ОУ „Братя Миладинови“, което е най-голямото в Югоизточния район. Тази година учебното заведение посреща 7 паралелки с първокласници. „Искам да пожелая на всички присъстващи една запомняща се с нови знания, усмивки, успехи и най-вече незабравими емоции. Нека директори, учители, деца и родители бъдат един силен отбор, които преодолява препятствията по пътя към новите хоризонти“, сподели Василева в своя поздрав към събралите се в училищния двор.

ГЕРБ Бургас
netinfo

ГЕРБ Бургас
netinfo


Областният ръководител на партията Димитър Бойчев прие поканата на директора Марияна Стефанова на ОУ „Васил Априлов“ в Бургас, където първият звънец бие в 9 часа след празнично подготвена програма. Той бе придружаван от сина си Димитър, който тази година ще бъде шести клас в същото училище.

ГЕРБ Бургас
netinfo


Иван Вълков беше гост по традиция в ОУ „Христо Ботев“ в бургаския квартал Сарафово, където той самият живее. „94 години това учебно заведение отваря вратите си, за да даде нови знания на децата, да им помогне да пораснат отговорни личности. Благодаря на всички преподаватели за грижите и търпението, които полагат всеки ден“, коментира Вълков.

ГЕРБ Бургас
netinfo

ГЕРБ Бургас
netinfo


Бургаският депутат Галя Василева присъства на откриването на учебна година 2018/2019 в СУ „Епископ Константин Преславски“. Заедно с директора Мартин Илиев и зам.-областният управител Севдалина Турманова, Василева влезе в класните стаи и разгледа модерните условия, в които ще се обучават децата.
Диана Саватева също уважи началото на учебната година и присъства на празничната програма на Национално училище За музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров". Бургаският депутат, член на комисията по култура и медии обсъди с директора Златина Пантелеева различни проекти, които учебното заведение активно реализира.
Ася Пеева заедно с евродепутата Асим Адемов поздравиха всички преподаватели, ученици и родители в СУ „Иван Вазов“ в Поморие. Събитието уважиха и общински съветници от партията. Най-голямото събитие днес в морския град бе откриването на новото крило на детска градина „Детелина“ в Поморие, на което освен Пеева и Адемов, присъстваха кметът Иван Алексиев и заместник-посланикът в Посолството на САЩ Джъстин Фридман.
Строежът на допълнителната сграда е финансиран от щатското правителство, като проектът е на стойност 440 000 долара. Той ще осигури дневна грижа в модерна и безопасна учебна среда за 80 деца. На разположение на всички деца и служители ще бъде и просторна многофункционална зала, както и топла връзка между новото крило и основната сграда. Народният представител от ГЕРБ Ася Пеева поднесе на директора на градината Гинка Атанасова подарък за успешен старт на учебната година.