/ ThinkStock/Getty Images
32-годишният Ангел Радичев от Карнобат, който през август миналата година засече автобус пълен с пътници на автомагистрала „Тракия“ и заплаши шофьора с побой, днес отново се забърка в пътен инцидент и прояви агресия.
 
Случаят е следният: Около 10.45 часа днес, на бургаския булевард „Иван Вазов”, между двама водачи на леки автомобили възникнало спречкване, в резултат на което единия от тях е счупил страничното стъкло на автомобила на опонента си.
 
До идването на полицейския автопатрул водачът платил обезщетение на втория участник в инцидента, който категорично отказал да съдейства на служителите на реда и заявил, че за него случая е приключен.
 
Въпреки това, на база предходно поведение на извършителя, в Първо Районно управление-Бургас е образувана преписка, като двамата участници в спречкването ще бъдат извикани за обяснения.
 
Събраните материали ще бъдат докладвани в Бургаска районна прокуратура, като е възможно да се стигне и до задържане на първия водач за хулигански действия. 
 
От полицията потвърдиха за Дарик, че зад деянието стои 32-годишният Ангел Радичев, който миналата година стана печално известен със заканите си за побой на автомагистрала „Тракия“, а от април тази година е в пробация, след като призна вината си и се споразумя със съда.