С последен мач Николай Шаламандов - Фичето и Кирил Орманлиев слагат край на състезателната си кариера
С последен мач Николай Шаламандов - Фичето и Кирил Орманлиев слагат край на състезателната си кариера / netinfo
Двама от футболистите, играли в близкото минало за отбора на “Малеш” ще влязат отново в игра, в приятелски двубой срещу “Марек”- Дупница. Срещата ще бъде бенефисен мач за Николай Шаламандов - Фичето и Кирил Орманлиев. Предвидено бе на терена да се появи и Георги Янков - Бомбата, но негово пътуване извън страната, няма да му позволи да зарадва публи-ката, с появата си на стадиона.

Към момента Кирил Орманлиев е технически директор на “Малеш”.

Ето какво каза и самият той за предстоящият мач с дупничани: “За някои може би това е един обикновен двубой, но всеки, който се е зани-мавал дълги години със спорт, знае че е изключително тежко да закачиш “бутонките на пирона”. С “Малеш” постигнах много - и като футболист, и като част от треньорския екип.

През 2007 г. спечелихме безапелационно Купата на АФЛ и затвърдихме челните си позиции във “В” ЮФГ, доказвайки, че с повече труд и желание може да се постигне много.

Затова и стъпването ми на тревата на именития стадион в Микрево, за мен ще бъде въпрос на чест. Мачът ще се състои на стадиона в село Микрево от 14.00 часа.