Апостолов: Мъжкият тим на Септември не ме интересува
Апостолов: Мъжкият тим на Септември не ме интересува / Пресцентър

Кметът на Симитли Апостол Апостолов, който е финансов благодетел на местния футболен клуб "Септември", се изказа доста остро след мача на тима с "Места" Хаджидимово.

Градоначалникът разкритикува треньора Спас Стоименов за изказването му след мача и за слабото представяне на футболистите през пролетния полусезон в Югозападната „В” група. Двубоят от 18-ия кръг на първенството, който се игра в Хаджидимово, завърши с победа 2:0 за гостите от Симитли.

След мача  Спас Стоименов се оплака от грубата игра на домакините.

"Спас Стоименов да не хленчи и да се изказва неподготвен, както и да разваля едно дългогодишно приятелство, което е градено години наред с отбора на Хаджидимово. Това, че момчета са играли мъжки футбол, не е повод да  хленчи, а да се поучи от тях. Футболистите от "Места" са наясно що за отбор е "Септември" и затова са играли твърдо. С хленчене нищо не става. Вместо това, Спас Стоименов да изгледа видеозапис от мача с "Пирин"-Благоевград и да види колко от отбора ни играха с маратонки, и колко симулативно. Футболът се играе от мъжки момчета, не от ревльовци. И най-малкото треньорът трябва да влиза в тона на плачещите. Повече мъжкият отбор не ме интересува. Приоритет за мен остава Детско-юношеската школа на Симитли”, коментира гневно кметът Апостол Апостолов.