Мобилен телефон изчислява периода на овулация?
Мобилен телефон изчислява периода на овулация? / netinfo
Изчезналата от две години насам на пазара марка "Версус" лансира супертехнологичен мобилен телефон. Той ще бъде в състояние да измерва от биоритмите до калориите, от месечния женски цикъл до периода на овулация.

Стремежът на марката "Версус", част от модната империя "Версаче", е да се превърне в етикет на луксозна технология, предназначена предимно за младите хора. Новият модел мобилни телефони, който има мъжки и женски вариант, беше представен в Милано от генералния директор на "Версаче" Данте Д'Анджело. Телефонът се разработва от фирмата "Самсунг".

"Версус" се кани обаче да лансира и своя линия очила в сътрудничество със световноизвестната компания за очила "Луксотика". След това наред са и часовниците, които ще бъдат направени в партньорство с швейцарската фирма Vertime.

Заедно с "Еуриталия" пък "Версус" ще реализира технологичен парфюм. Със сегашните си проекти известната преди като марка за по-младите "Версус" слага край на облеклото и се посвещава 100-процентово на аксесоарите. По този начин тя ще последва примера на луксозни марки от рода на "Гучи" и "Прада", които реализират 75 на сто от приходите си от аксесоари. /БГНЕС/