/ Gulliver/Getty Images
Принц Даниел проговори по повод спекулациите, че ще се разведе със съпругата си, престолонаследничката принцеса Виктория, на която се твърди, че е изневерил. Той каза, че клюките за проблеми в брака му вече са започнали да тревожат приятелите на семейството, твърди Times.

Съпругът на принцеса Виктория развенча клюките за развода на двойката в рядко интервю за шведската национална обществена телевизия SVT.

„Много приятели от цяла Швеция и чужбина се свързаха с нас заради тези слухове. Стигна се до там, че осъзнахме, че вече не можем да мълчим. Не мисля, че има дори един разумен човек, който да повярва на тези спекулации“ , заяви той. Принцът също така добави, че "подлите, фалшиви слухове" са създали "сериозни последствия" за семейството му.

Шведската принцеса Виктория опроверга слухове за предстоящ развод

Слуховете, че принцеса Виктория и 49-годишният принц Даниел ще се разведат заради „невероятно предателство“, се появиха в началото на 2022 г. и започнаха да се разпространяват в таблоидите. След това двойката коментира клюката в Инстаграм.

„За да защитим семейството си, искаме да изясним веднъж завинаги, че слуховете, които се разпространяват сега, са напълно неоснователни“, се казва в изявлението. Но дори и след това слуховете за проблеми в двойката продължиха да се разпространяват в мрежата и медиите. Така принц Даниел реши отново да ги опровергае.
БГНЕС