Бин Ладен е на път да се сдобие с внук с британска кръв
Бин Ладен е на път да се сдобие с внук с британска кръв / БГНЕС, архив

Терорист номер едно Осама бин Ладен е на път да се сдобие с внук, пише британският в. "Дейли телеграф". Новината съобщи младата британка Луиз Полард от Бристол, която се съгласила да изиграе ролята на сурогатна майка и да износи внука на лидера на Ал Кайда. Биологичните родители на детето са 29-годишният син на Бин Ладен - Омар, и 54-годишната британка Зайна.

Изкуственото осеменяване на 24-годишната сурогатна майка станало в клиника в Обединените арабски емирства. Тя ще износи ембрион с генетичния материал на Омар и Зайна.

В деня, в който тестът за бременност показал, че Луиз действително е забременяла, Омар бин Ладен и Зайна обявили обаче, че се разделят. Сега сурогатната майка и бившата снаха на терорист номер едно живеят на тайно място във Великобритания.

Зайна е и баба на пет внуци и се е женила вече шест пъти. Когато преди няколко години тя сключи брак с Омар, това предизвика истински скандал, пише БТА.

Раздялата на семейната двойка стана малко след като лекари установили, че Омар бин Ладен страда от шизофрения. Въпреки раздялата двойката много искала да се сдобие с наследник.

Самата сурогатна майка първо не искала да носи дете, което ще има връзка с Осама бин Ладен. После си казала, че ако тя не помогне на Омар и на Зайна, то никой друг няма да го направи.