Живко Великов: Миронов е с „ниско ниво на педагогика и няма личностни качества”
Живко Великов: Миронов е с „ниско ниво на педагогика и няма личностни качества” / netinfo
Изпълнителният директор на Спартак Вн Живко Великовразпространи до медиите декларация, с която обяснява причините за смяната на Мирослав Миронов. Представяме Ви оригиналът:

Декларация

Ръководството на ПФК “Спартак” Варна, в лицето на изпълнителния директор Живко Великов държи да изрази своето становище, по отношение смяната на спортно-техническите екипи, в частност на Мирослав Миронов, пред уважаемата публика и симпатизантите на клуба. Като основната теза за това решение се аргументира неопределеното разминаване между новата идейна концепция на ръководните структури за развитието на клуба и представителния отбор, с методите на работа на бившия наставник.

Острото недеволство на верните привърженици на “соколите”, породено от незадоволителното представяне на отбора през есенния сезон на чужд терен и унизителната загуба в градското дерби и най-вече към занемарения тренировъчен процес, доведоха до вълна от негодувание по трибуните, като това неминуемо изведе въжделението пред клубния шеф, че е нужна промяна.

Последвалият кредит на доверие към уволнения вече наставник, не показа позитивна промяна, предимно в професионален аспект, в мисленето на състезателине и така логично се стигна до тазипромяна, въпреки проявеното търпение от страна на ръководството и феновете на “Спартак”.

Не на последно място се отбелязва ниското ниво на педагогика и липсата на личностни качества на уволнения треньор, което показва невъзможността за повишаване на професионалното равнище на състезателите и изграждането им като съвременни индивиди.

Още спортни новини в Gong.bg