Папазов: Един смешник би богатия им тим
Папазов: Един смешник би богатия им тим / Снимка: БГНЕС
Старши треньорът на баскетболния Левски Тити Папазов не скри вълнението и радостта си от победата над ЛукОйл Академик със 105:100 точки.

„Аз съм просто един човек и искам да си изживея радостта, защото един шут, един смешник, както ме наричаха от ръководството на ЛукОйл, би богатия им тим. Днес възтържествува справедливостта и не само за Левски. Днес Господ си свърши работата. Днес Левски доказа, че името е по-голямо от парите. Мисля, че ние допринесохме за ЛукОйл, който ще направи нужните изводи и съм сигурен, че ще преминат своята група в турнира за Купата на УЛЕБ. За 6-7 години те имат само 3-4 загуби”, сподели Папазов.

„Смятам, че стана един много красив мач, за публиката. ЛукОйл има потенциал Нищо не можем да променим, освен емоцията, че хората ще коментират дълго време, че Левски е победил ЛукОйл. В този момент ни беше необходимо да победим”, добави наставникът.

„Има голяма разлика в класите на тези два отбора. Допуснахме много грешки, но без грешки не става. Смятам, че успяхме и в трудните моменти да покажем характер. Не изпуснахме нито един фаул”, каза още треньорът на Левски.

„Левски има потенциал. Видяхме, че когато отборът не е под натиск – има потенциал. Съжалявам, че това не е мачът за купата, защото смятам, че ЛукОйл няма повече да сбърка. Помня датата 11 март, защото от тогава достатъчно много глупости чух за себе си от техния каретл”, каза още след успеха Константин Папзов.