Леман може да мине под наем в Ман Сити
Леман може да мине под наем в Ман Сити / netinfo
Вратарят на Арсенал Йенс Леман може би ще бъде даден под наем на Манчестър Сити, това гласи поредния слух около бъдещето на стража. Според Sportinglife, немският вратар може да се присъедини към „гражданите”, за да натрупа достатъчно игрови минути, които ще му позволят да участва на Европейското първенство догодина.

Въпреки че вчера се появи информация, че Леман възнамерява да остане в Арсенал, макар през по-голямата част от сезона стражът да остава резерва на Мануел Алмуния, той иска неговото семейство да остане в Лондон.

„Не мога да гарантирам, че Леман ще играе през втората половина от сезона в нашия отбор, но това бих могъл да кажа за всеки един футболист от тима”, сподели Арсен Венгер.

„Главната ни цел е благото на клуба. Ако всичко се получава както искаме, значи работата ни дава резултат”, добави още наставникът на „топчиите”.

Наставникът на Арсенал не пропусна да отбележи и възрастта на вратаря – 38 години, което също играе огромна роля при бъдещите трансфери на Леман. Преди време плъзнаха слухове, че той може би ще се присъедини към отбора на Волфсбург.